Είστε εδώ

Ασφάλεια Συναλλαγών

Ασφάλεια Συναλλαγών και πολιτική ορθής χρήσης προσωπικών δεδομένων

 Η ΜΕΓΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΕ και η ιστοσελίδα www.megagiannis.gr λαμβάνει  όλα τα απαραίτητα μέτρα για την διασφάλιση της ασφάλειας στις συναλλαγές που γίνονται μέσω αυτής καθώς και των προσωπικών δεδομένων των πελατών της. Δεν πουλάμε, μισθώνουμε, ανταλλάσσουμε ή αποκαλύπτουμε καθ οιονδήποτε τρόπο τις προσωπικές σας πληροφορίες και γενικά δεν κάνουμε αθέμιτη χρήση αυτών. Επίσης, δεν αποκαλύπτουμε σε τρίτους προσωπικές σας πληροφορίες,  με πιθανές εξαιρέσεις στις κάτωθι περιπτώσεις:

α/όπως οι περισσότεροι κατάλογοι και ιστοσελίδες παροχής υπηρεσιών ή πώλησης αγαθών, πολλές φορές συνεργαζόμαστε με τρίτους, όπως με υπηρεσίες μεταφορών (courier,ΕΛΤΑ) για να σας αποστείλουμε αυτά που πρέπει, λ.χ.  τιμολόγια.   Σε αυτές τις εταιρείες δίνουμε τα στοιχεία της διεύθυνσής σας, το όνομα και το τηλέφωνό σας, γιατί είναι αναγκαία για την ορθή διεκπεραίωση της δουλειάς τους.

β/ Σε περίπτωση που μας ζητηθούν στοιχεία από τις εισαγγελικές ή δικαστικές αρχές, με νόμιμο τρόπο ή στην περίπτωση αστυνομικών και ανακριτικών ερευνών. Επίσης, η αποκάλυψη των πληροφοριών που συλλέγουμε μπορεί να γίνει προκειμένου να διασφαλιστούν τα δικά μας έννομα συμφέροντα ή συμφέροντα τρίτων και πάντα μέσα στο πλαίσιο  του νόμου και της απονομής της δικαιοσύνης.

γ/ Δεν πουλάμε, ανταλλάσσουμε ή μισθώνουμε τις πληροφορίες που μας δίνετε σε άλλες εταιρείες. Παρ΄όλα αυτά, σε περίπτωση συγχώνευσής μας με τρίτη εταιρεία ή αλλαγή της εταιρικής μας μορφής , θα αναγκαστούμε να δώσουμε τα στοιχεία αυτά στη διάδοχό μας εταιρεία, αλλά αυτά θα καλύπτονται και τότε από πολιτική ασφάλειας προσωπικών δεδομένων και συναλλαγών.

δ/ Ενδέχεται να μοιραστούμε μη προσωπικές πληροφορίες, όπως ο αριθμός των καθημερινών επισκεπτών της σελίδας μας, ή το ύψος και είδος των παραγγελιών μας), με τρίτες εταιρείες συνεργάτες μας, και δη διαφημιστικές εταιρείες. Αυτές οι πληροφορίες δεν περιέχουν προσωπικά στοιχεία σας.

 

Με την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα, αποδέχεστε αυτομάτως του όρους χρήσης και τις πρακτικές που ακολουθούμε αναφορικά με τη διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων.

Δεν είμαστε υπεύθυνοι για το περιεχόμενό ή τα μέτρα ασφάλειας που τηρούνται από ιστοσελίδες εκτός της δικής μας, με τις οποίες συνδεόμαστε (link)  ή οι οποίες παραπέμπουν σε εμάς.

 

Σε κάθε περίπτωση, ύστερα από αίτημά σας μπορούμε:

α/ να διορθώσουμε ή να επικαιροποιήσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες

β/ να σταματήσουμε να σας στέλνουμε email στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση

γ/ να σταματήσουμε να σας στέλνουμε sms (γραπτά μηνύματα) στο κινητό σας τηλέφωνο ή /και

δ) να απενεργοποιήσουμε τον λογαριασμό σας για να αποτρέψουμε μελλοντικές εμπορικές συναλλαγές μέσω αυτού.

Όλα αυτά μπορείτε να μας τα ζητήσετε είτε μέσω email στο support@megagiannis.gr είτε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας. Για τη δική σας ασφάλεια, μην μας στέλνετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τον αριθμό πιστωτικής σας κάρτας ή άλλα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα.

 

Πληροφορίες εκτός της ιστοσελίδας μας, χρήση και αποκάλυψη πληροφοριών:

Η πλειοψηφία των πληροφοριών που συγκεντρώνουμε αποκτάται μέσω της ιστοσελίδας μας και η πολιτική ορθής χρήσης προσωπικών δεδομένων και ασφάλειας συναλλαγών έχει εφαρμογή μόνο σε αυτού του είδους πληροφορίες. Πέραν τούτου όμως, προσπαθούμε να προφυλάσσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες, που συγκεντρώνουμε με άλλο τρόπο, εκτός δηλαδή της ιστοσελίδας μας. Για παράδειγμα, όταν μας καλείτε για να μας ρωτήσετε κάτι σχετικό με τις υπηρεσίες μας , μας δίνετε αναγκαστικά κάποιες προσωπικές σας πληροφορίες, που όμως δεν τις περνάμε στο σύστημά μας αυτομάτως, όπως γίνεται με την εγγραφή στην ιστοσελίδα.

 

 Όλοι οι παραπάνω τρόποι διαχείρισης και συλλογής πληροφοριών απαριθμούνται ενδεικτικά και όχι περιοριστικά. Σε κάθε περίπτωση όμως, σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν κάνουμε αθέμιτη ή παράνομη συλλογή , χρήση ή διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων, καθώς σκοπός της εταιρείας μας είναι η παροχή υπηρεσιών και όχι πληροφοριών.