Είστε εδώ

Επίλεξε το service που επιθυμείς!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε την καινοτόμο πλατφόρμα υπηρεσιών που δημιουργήσαμε για να παίρνετε πάντα αυτό που χρειάζεστε απλά και ξεκάθαρα! 


Κατανοήσαμε και αναλύσαμε λεπτομερώς τις ανάγκες των πελατών μας και τις αποτυπώσαμε με πλήρη διαφάνεια στη νέα μας πρωτοποριακή πλατφόρμα Mercedes Service Online. 

Οι πιο συχνές ερωτήσεις που λαμβάνουμε καθημερινά είναι:

Τι είναι το service? Πόσο στοιχίζει? Τι χρειάζεται το αυτοκίνητό μου?


Οι ερωτήσεις φαντάζουν απλές αλλά οι απαντήσεις όχι και τόσο. Η συντήρηση ανάλογα με το αυτοκίνητο, τον τύπο, την ημερομηνία 1ης κυκλοφορίας και τα χιλιόμετρα τη δεδομένη χρονική στιγμή διαφέρει. Το ίδιο και το κόστος της συντήρησης.  

Για τον λόγω αυτό και δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στη ικανοποίηση και την πιστότητα των πελατών μας κατασκευάσαμε μια άκρως δομημένη και διαφανής πλατφόρμα υπηρεσιών Mercedes-Benz.


Μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα τα αναλώσιμα που χρειάζεται το αυτοκίνητό σας, για τις εργασίες ελέγχων που κάνουμε ώστε να διασφαλίζεται με αξιοπιστία η κινητικότητα σας καθώς και για το κόστος όλων αυτών των υπηρεσιών.
Με αυτό τον τρόπο μπορείτε επίσης να προαγοράσετε τις υπηρεσίες, να προπληρώσετε το service σας, να κλείσετε ραντεβού καθώς και να μας εμπειστευτείτε το αυτοκινητό σας με την υπηρεσία παραλαβής/παράδοσης στο χώρο σας όταν δεν έχετε το χρόνο να μας επισκεφτείτε.

Ευχόμαστε να ενθουσιαστείτε μαζί μας με τη νέα πρωτοποριακή εφαρμογή Mercedes Service Online και να έχετε μια όμορφη περιήγηση ανακαλύπτοντας τα μυστικά της σωστής συντήρησης!

 

Mercedes Service Online

 

Mercedes service online