Επισκευή Φανοποιείας

Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζουμε ότι θα είστε σε κίνηση ότι και άν συμβεί! 


Η υπηρεσία κινητικότητας και το 24h Service έχει σχεδιαστεί για να σας δίνει απόλυτη σιγουριά στο δρόμο 365 μέρες το χρόνο. Η 24h τηλεφωνική μας υποστήριξη είναι πάντα ανοικτή για να σας βοηθήσουμε σε περίπτωση τεχνικής βλάβης και για να μεταφέρουμε το όχημά σας στο συνεργείο. 

Mobilo είναι η υπηρεσία που σας προσφέρουμε για να διατηρείτε τη κινητικότητα σας ακόμα και σε περίπτωση βλάβης. Το πακέτο υπηρεσιών Mobilo και 24h Service ισχύει για όλες τις ευρωπαϊκές χώρες όπως αναγράφεται και στα εγχειρίδια του αυτοκινήτου σας. 

Περιηγηθείτε στις επόμενες σελίδες και ενημερωθείτε σχετικά με τις υπηρεσίες Mobilo και 24h Service καθώς και για τις προϋποθέσεις κάλυψης. 

xmercedes_fanopoiia.jpg,qitok=8ZlVnQcs.pagespeed.ic.W-1YpHcEoO

Επισκευάζοντας το αυτοκίνητο στην εταιρεία μας γλυτώνετε και χρόνο και χρήμα! Όλες οι υπηρεσίες μας προσφέρονται στην ίδια κάθετη μονάδα και με αυτό τον τρόπο είναι εύκολο για το αυτοκίνητό σας να μεταβαίνει σε όλα τα στάδια επισκευής είτε πρόκειται για την επισκευή ηλεκτρικών είτε μηχανικών μερών άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις. Επίσης οι συνεργασία μεταξύ των τμημάτων και η άρτια οργάνωση καθιστά οικονομικότερη την επισκευή του αυτοκινήτου σας. Με αυτό τον τρόπο γνωρίζουμε από την αρχή το πλήθος των εξαρτημάτων που χρήζουν αντικατάστασης, το χρονοδιάγραμμα επισκευής καθώς και το συνολικό κόστος. Έτσι δεν χρειάζεται να μεταβαίνετε σε διαφορετικές μονάδες εξυπηρέτησης εφόσον η επισκευή του αυτοκινήτου σας μπορεί να διεκπεραιωθεί εξολοκλήρου στις εγκαταστάσεις μας.

Εάν επιθυμείτε να επισκευάσετε το αυτοκίνητο σας στις εγκαταστάσεις μας μπορείτε εύκολα να μας ζητήσετε να κοστολογήσουμε την επισκευή και να σας παρέχουμε μια προσφορά για τις εργασίες και τα ανταλλακτικά καθώς επίσης και για να σας συμβουλέψουμε και να σας προτείνουμε οικονομικότερες λύσεις επισκευής.  

55