Βαφή οχήματος

Δώστε στη Mercedes σας την εικόνα που της αξίζει!

Το βαφείο μας τηρώντας τις υψηλές προδιαγραφές της Mercedes-Benz είναι έτοιμο να εξυπηρετήσει τις δικές σας ανάγκες. Είτε πρόκειται για την επισκευή και επαναβαφή ενός μέρους του αυτοκινήτου σας , είτε για μια γρατζουνιά, ή ακόμα και για την ολική βαφή  του οχήματός σας. Ακόμα και εάν το πέρασμα του χρόνου άφησε τα σημάδια του στο αυτοκίνητό σας μπορούμε εύκολα να σας παρέχουμε μια προσφορά για την βαφή του αυτοκινήτου σας.

Περιηγηθείτε στις επόμενες σελίδες και ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες βαφής. 

x0011.png,qitok=JknSd8nv.pagespeed.ic.oj790yCPc-

Βαφή μερών και τοπικές βαφές

Εάν διαπιστώσατε κάποιο χτύπημα ή γρατζουνιά στην εξωτερική επιφάνεια του αυτοκινήτου σας μπορείτε εύκολα να μας συμβουλευτείτε για την βαφή της και να κλείσετε ένα ραντεβού στις εγκαταστάσεις μας. Είτε πρόκειται για γρατζουνιά είτε για άλλου είδους γδάρσιμο ή ακόμα και λακκούβας με ένα πλήθος νέων μεθόδων μπορούμε εύκολα να το επαναφέρουμε στην αρχική του κατάσταση ελαχιστοποιώντας το κόστος. Με τη τοπική βαφή τίποτα δεν είναι αδύνατο. Δεν χρειάζεται να βάψετε ολόκληρη την επιφάνεια παρά μόνο την περιοχή που έχει τη ζημιά!  Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στις Μικροεπισκευές. 

xfanopoeio_megagiannis_paiania_0.jpg,qitok=_Tblizcp.pagespeed.ic.uC8sQ7k-fK

Τεχνογνωσία


Το βαφείο μας ανήκει στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο Mercedes-Benz και πληροί όλες τις προδιαγραφές και τον τεχνολογικό εξοπλισμό του κατασκευαστή.  Επίσης θέτοντας υψηλούς στόχους παροχής υπηρεσιών βαφής διαθέτουμε ξεχωριστή πιστοποίηση από το κατασκευαστή χρωμάτων  PPG. Η PPG αποτελεί επίσημο και εγκεκριμένο κατασκευαστή χρωμάτων της Mercedes-Benz τόσο στις εργοστασιακές όσο και στις επαναληπτικές βαφές. Από τη μεγαλύτερη γκάμα χρωμάτων μέχρι την εξέλιξη και την προηγμένη τεχνολογία χρωμάτων και φινιρίσματος  η PPG προσφέρει το απόλυτο ταίριασμα χρώματος σύμφωνα με τα πρότυπα και τις ανάγκες  του κατασκευαστή.  Παραμένοντας πιστοί στους ηγέτες της αυτοκινητοβιομηχανίας βρισκόμαστε πάντα στη διάθεση σας για να καλύψουμε τις δικές σας ανάγκες!

xmegagiannis_vafi.png,qitok=1F-s7zFG.pagespeed.ic.DstElkN2JF