Είστε εδώ

Προσωπικά Δεδομένα

Προσωπικά Δεδομένα.

Ο κάθε επισκέπτης  δεν απαιτείται να εγγραφεί προκειμένου να πλοηγηθεί  στην ιστοσελίδα www.megagiannis.gr, δηλαδή, κατά την πλοήγηση δεν χρειάζεται να δώσετε  οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία.

 Όμως, σε περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας,   απαιτείται  η εγγραφή και  η οικειοθελής γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών σας στοιχείων.

 Η συλλογή των στοιχείων αυτών, γίνεται  προκειμένου να διεκπεραιωθεί  η παραγγελία σας  με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προκειμένου να απαντάμε στα αιτήματά σας, να επικοινωνούμε μαζί σας σχετικά με την παραγγελία σας  και να σας ενημερώνουμε για κάθε τι νεώτερο που αφορά την υπηρεσία μας  και που θεωρούμε ότι σας ενδιαφέρει , σύμφωνα με τις μέχρι τότε παραγγελίες σας.

 Για παράδειγμα,  συγκεντρώνουμε και τηρούμε νόμιμα αρχείο με τα εξής στοιχεία σας:

Προσωπικές Πληροφορίες κατά την εγγραφή και παραγγελία: Με την εγγραφή θα σας ζητήσουμε το όνομά σας, τη διεύθυνσή σας, τον αριθμό του τηλεφώνου σας, την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας. Επιπλέον, ενδέχεται να σας ζητήσουμε την χώρα κατοικίας σας ή άσκησης δραστηριότητάς σας και στην περίπτωση που απαιτείται η έκδοση τιμολογίου, κάποια φορολογικά σας στοιχεία.
Ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail): Για να κάνουμε την ηλεκτρονική επικοινωνία πιο ασφαλή και εύχρηστη, λαμβάνουμε επιβεβαίωση όταν ανοίγετε και διαβάζετε τα email που σας στέλνει το  www.megagiannis.gr. Επίσης, η επικοινωνία μέσω email μας βοηθά να σας ενημερώνουμε για τους διαγωνισμούς μας, τις προσφορές μας και για τις νέες υπηρεσίες μας. Αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε email από εμάς, αρκει να το δηλώσετε.
Αριθμός τηλεφώνου: ως ένας άλλος τρόπος επικοινωνίας μαζί σας, ειδικά για διαφημιστικούς μας σκοπούς, αποτελέσματα ερευνών, διαγωνισμών και άλλες προσωποπαγείς πληροφορίες μέσω αποστολής γραπτών μηνυμάτων.
Cookies και άλλες σχετικές τεχνολογίες:  Tα cookies και τα web beacons είναι τεχνολογίες  με τις οποίες επιταχύνεται η περιήγησή σας σε μία ιστοσελίδα, σας δίνουν πρόσβαση σε προνόμια μίας ιστοσελίδας και καταγράφει τη χρήση που κάνετε στην ιστοσελίδα.

α/ τα είναι μικρά κομμάτια πληροφορίας που αποθηκεύονται, ως αρχεία κειμένου, από τα προγράμματα περιήγησης στο διαδίκτυο (λ.χ. , ) στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας. Τα περισσότερα τέτοια προγράμματα έχουν κατασκευαστεί για να δέχονται . Μπορείτε να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησης ώστε να μην δέχεται από ιστοσελίδες ή να αφαιρεί τα από τον σκληρό σας δίσκο, αλλά τότε ενδέχεται να μην μπορείτε να δείτε μέρος της ιστοσελίδας μας στον υπολογιστή σας. Το μας βοηθούν να επιλέγουμε προϊόντα/υπηρεσίες, να τα θέτουμε προς πώληση και τελικά να τα αγοράζετε. Αν το κάνετε αυτό, εμείς τηρούμε αρχείο από τη δραστηριότητά σας στα προγράμματα περιήγησης στο διαδίκτυο και από τα προϊόντα που αγοράζετε. Τα που χρησιμοποιούμε δεν παρεμβαίνουν στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας, ούτε διαβάζουν τις απόρρητες πληροφορίες σας.

β/εκτος από τα υπάρχει και η τεχνολογία των «web beacons»: αυτή η τεχνολογία βοηθά στη μεταφορά των και προσδιορίζουν εάν μία ιστοσελίδα έχει διαβαστεί και , αν ναι, πόσες φορές. Παράδειγμα αυτής της τεχνολογίας είναι τα διαφημιστικά .

γ/ ενδέχεται να συνεργαζόμαστε με άλλες διαφημιστικές και προωθητικές εταιρείες, προκειμένου να προσαρμόσουμε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας στις δικές σας προτιμήσεις.Αυτές οι εταιρείες ενδέχεται να χρησιμοποιούν τις παραπάνω τεχνολογίες για να μετρήσουν  τα αποτελέσματα των διαφημιστικών τους ενεργειών. Κάθε πληροφορία που συλλέγεται από αυτές τις εταιρεία από τα τα και τα δεν συνδέεται με τη λίστα των δεδομένων που τηρούμε κατά τα ανωτέρω.

 

 Η  ΜΕΓΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΕ δύναται να τηρεί αρχείο και να επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα,  βάσει του  Ν. 2472/1997

 Ο χρήστης διατηρεί τα δικαιώματα ενημέρωσης, πρόσβασης και αντίρρησης σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και δύναται να επικοινωνεί σχετικά με την εταιρεία στο τηλέφωνο 210 60 28 560 .