Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρεία «Μεγαγιάννη Τεχνικό Κέντρο Εξυπηρέτησης Αυτοκινήτου ΑΕ» είναι μια σύγχρονη εταιρεία, με πολυετή παρουσία, η οποία δραστηριοποιείται στον Κλάδο του αυτοκινήτου, με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών επισκευής & συντήρησης αυτοκινήτων. Η εταιρεία Μεγαγιάννης Α.Ε. αποτελεί επίσημο εξουσιοδοτημένο επισκευαστή της «Mercedes-Benz Ελλάς ΑΕΕ» και ειδικεύεται στο τομέα επισκευής και συντήρησης επιβατικών και φορτηγών αυτοκινήτων της Mercedes –Benz. 

Ιδρύθηκε το 1954 από τον κ.Δημήτριο Μεγαγιάννη. Κύρια δραστηριότητα της εταιρείας, ήταν η παροχή υπηρεσιών επισκευής & συντήρησης επιβατικών και φορτηγών αυτοκινήτων. Έδρα της ήταν, για μεγάλο χρονικό διάστημα, το Κορωπί, του Νομού Αττικής.

Το έτος 1971 κατόπιν πολυετούς και επιτυχημένης πορείας, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον καταναλωτή και με γνώμονα την παροχή υψηλής ποιότητας, γίνεται επίσημος αντιπρόσωπος της Mercedes-Benz Ελλάς με μηχανουργείο, ηλεκτρολογικό τμήμα, φανοποιείο και βαφείο.

Κατά το έτος 1978, με την είσοδο στην εταιρεία του κ. Γεωργίου Δ. Μεγαγιάννη, η εταιρεία  επεκτείνει το μέγεθος των δραστηριοτήτων της και αλλάζει Νομική Μορφή, αποκτώντας την επωνυμία  «Δ. Μεγαγιάννης και Υιός Ο.Ε.». Η μεγέθυνση των δραστηριοτήτων της είχε ως αποτέλεσμα την απόκτηση ενός σημαντικού μεριδίου της αγοράς. 

Με την είσοδο του κ. Βασιλείου Δ. Μεγαγιάννη το έτος 1993, η εταιρεία μεγεθύνεται  ακόμη περισσότερο και αποκτά Νομική μορφή Ανώνυμης Εταιρείας, με την επωνυμία «Μεγαγιάννη Τεχνικό Κέντρο Εξυπηρέτησης Αυτοκινήτου ΑΕ» Το ίδιο έτος, μεταφέρεται στις νέες της εγκαταστάσεις, στο 1ο χλμ, της Λεωφόρου Παιανίας – Μαρκοπούλου στην Παιανία, όπου λειτουργεί έως και σήμερα.

Η Μεγαγιάννης Α.Ε. με τη συνεχή εκπαίδευση και τεχνογνωσία του προσωπικού της αλλά και των υψηλών προδιαγραφών εξοπλισμό της, φροντίζει ένα εγγυημένο service και δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για μια συνεχόμενη επιτυχή πορεία στο χώρο της.

Όραμα της εταιρείας Μεγαγιάννης ΑΕ, είναι η υλοποίηση των απαιτήσεων και προσδοκιών των πελατών της και η εμπιστοσύνη τους στην εταιρεία. Στρατηγικός στόχος είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης του πελατολογίου της, προκειμένου να εξασφαλίσει ποιότητα, ασφάλεια, εμπιστοσύνη και σιγουριά. 

Η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού για την εφαρμογή νέων μεθόδων και τεχνικών (εκπαιδευτικά σεμινάρια), ο εκσυγχρονισμός του εξοπλισμού της καθώς και η εφαρμογή της καινοτομίας, με την πραγματοποίηση εισαγωγών επώνυμων εξειδικευμένων προϊόντων υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας ποιότητας, έχουν ως στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών διαμέσου της παροχής εγγυημένων υπηρεσιών επισκευής και συντήρησης, αποτελεί το συγκριτικό πλεονέκτημα της εταιρείας, προκειμένου να αντιμετωπίσει με επιτυχία τις προκλήσεις του σύγχρονου ανταγωνισμού και τις απαιτήσεις του 21ου αιώνα.

Το σημαντικότερο επίτευγμα της πορείας μας και αυτό για το οποίο αγωνιζόμαστε είναι: 

 Να διατηρήσουμε την δική σας εμπιστοσύνη!

xmegagiannis_ae.png,qitok=OyhK5UuF.pagespeed.ic.A3P-yXIaTe