Ανταλλακτικά ανακατασκευής

Ακόμη και όταν ένα όχημα Mercedes-Benz αρχίζει να παλιώνει, η υψηλή ποιότητα των περισσότερων εξαρτημάτων του παραμένει αναλλοίωτη.

Κάθε χρησιμοποιημένο ανταλλακτικό που μπορούμε να ανακατασκευάσουμε εξοικονομεί κόστος παραγωγής για ένα καινούριο ανταλλακτικό. Αυτή την εξοικονόμηση, που αγγίζει έως και το 50%, τη μετακυλύουμε απευθείας σε εσάς. 

Τα Γνήσια Ανακατασκευασμένα Ανταλλακτικά της Mercedes-Benz, τα οποία συναγωνίζονται την ποιότητα των καινούριων ανταλλακτικών, προσφέρουν μια φιλική προς το περιβάλλον, οικονομική λύση επισκευής, η οποία είναι αντίστοιχη της τρέχουσας αγοραίας αξίας και περιλαμβάνει παγκόσμια εγγύηση ανταλλακτικών.Η διαδικασία ανακατασκευής που ακολουθείται για τα Γνήσια Ανακατασκευασμένα Ανταλλακτικά της Mercedes-Benz ελέγχεται αυστηρά και περιλαμβάνει διάφορα στάδια. Από την πλήρη αποσυναρμολόγηση του εξαρτήματος μέχρι τον καθαρισμό και τους οπτικούς, μετρητικούς και ηλεκτρονικούς ελέγχους, όλα τα στάδια της διαδικασίας επιθεωρούνται προσεκτικά. Όλα τα φθαρμένα εξαρτήματα αντικαθίστανται με καινούρια. Ο τελικός έλεγχος για όλα τα Γνήσια Ανακατασκευασμένα Ανταλλακτικά διεξάγεται με βάση τα ίδια αυστηρά πρότυπα που εφαρμόζονται για καινούρια ανταλλακτικά.

xantallaktika_anakataskeyis_megagiannis_ae.jpg,qitok=yVwymofp.pagespeed.ic.cm8k-S33bS

Τα χρησιμοποιημένα ανταλλακτικά της Mercedes-Benz έχουν μεγαλύτερη αξία από όση φαντάζεστε. Κάθε χρησιμοποιημένο ανταλλακτικό που μπορούμε να ανακατασκευάσουμε εξοικονομεί κόστος παραγωγής για ένα καινούριο ανταλλακτικό – αλλά και ενέργεια, εργασία, υλικά και χρήματα. Τα πλεονεκτήματα είναι τόσο μεγάλα που μπορούμε να δεχτούμε σχεδόν όλα τα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά ως μέρος της πληρωμής κατά την αγορά ή την τοποθέτηση ενός Γνήσιου Ανακατασκευασμένου Ανταλλακτικού. Σε πολλές περιπτώσεις, μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 50% του κόστους συγκριτικά με ένα καινούριο ανταλλακτικό.

Τα Γνήσια Ανακατασκευασμένα Ανταλλακτικά Mercedes-Benz διατίθενται για περισσότερες από 70 προϊοντικές κατηγορίες.

xmercedes_antalaktika_anakataskeyis_0.jpg,qitok=DVSG8n1M.pagespeed.ic.8rIRDwBIgM

Τα Γνήσια Ανακατασκευασμένα Ανταλλακτικά Mercedes-Benz αποτελούν μια οικονομική και φιλική προς το περιβάλλον εναλλακτική λύση. Καθώς τα ανακατασκευασμένα ανταλλακτικά δεν κατασκευάζονται από την αρχή, απαιτείται λιγότερη ενέργεια. Επιπλέον, η ανακύκλωση των χρησιμοποιημένων ανταλλακτικών συνεπάγεται εξοικονόμηση πολύτιμων πρώτων υλών και μείωση των εκπομπών ρύπων.

Οι παρακάτω αριθμοί υπογραμμίζουν το όφελος για το περιβάλλον: κατά την ανακατασκευή ενός κινητήρα αυτοκινήτου V8 της Mercedes-Benz, το 67% των ανταλλακτικών μπορεί να ανακυκλωθεί, το 32% προωθείται στη διαδικασία ανακατασκευής και μόλις το 1% μένει αναξιοποίητο.

Το πρόγραμμα Γνήσιων Ανακατασκευασμένων Ανταλλακτικών της Mercedes-Benz εξοικονομεί ετησίως περ. 13.500 τόνους πρώτων υλών. Επιπλέον, εξοικονομούνται περ. 54.000 MWh ενέργειας – ποσότητα αρκετή για την τροφοδοσία 17.000 νοικοκυριών για ένα ολόκληρο έτος.

ximage_1.png,qitok=NtvUyRJK.pagespeed.ic.R2eNU4vwC9

Τα Γνήσια Ανακατασκευασμένα Ανταλλακτικά Mercedes-Benz διασφαλίζουν την επιστροφή σας στο δρόμο σε χρόνο μηδέν. Ελαχιστοποιούμε το διάστημα ακινητοποίησης του οχήματος προσφέροντας μια ολοκληρωμένη γκάμα υπερσύγχρονων Γνήσιων Ανακατασκευασμένων Ανταλλακτικών Mercedes-Benz, από μίζες, αντλίες φρένων και δυναμό μέχρι στροβιλοσυμπιεστές, κυλινδροκεφαλές, αντλίες ψεκασμού, ακόμη και ολόκληρους κινητήρες.

Επιπλέον, σε περίπτωση που κάποιο εξάρτημα δεν είναι διαθέσιμο,διαθέτουμε online πρόσβαση σε όλη τη γκάμα διαθέσιμων Γνήσιων Ανακατασκευασμένων Ανταλλακτικών Mercedes-Benz και μπορούμε να παραγγείλουμε άμεσα το εξάρτημα που χρειάζεστε.

xfg_1.png,qitok=_W6ZBpLu.pagespeed.ic.W7Y3AcxLkO

Η σίγουρη επιλογή: το δυναμό της Mercedes-Benz ως Γνήσιο Ανακατασκευασμένο Ανταλλακτικό. Κατά την οδήγηση, το δυναμό τροφοδοτεί το ηλεκτρικό σύστημα του οχήματος με ηλεκτρικό ρεύμα και γεμίζει τη μονάδα αποθήκευσης ενέργειας στην μπαταρία. Και πιο σημαντικό είναι το εξής: το δυναμό παρέχει ρεύμα στα συστήματα διεύθυνσης και πέδησης. Συνεπώς το δυναμό της Mercedes-Benz είναι καίριο εξάρτημα για την αξιοπιστία και ασφάλεια.

Αν θέλετε να εξασφαλίσετε τόσο την αξιοπιστία όσο και την ασφάλεια, αλλά θέλετε να εξοικονομήσετε και χρήματα, τα ανακατασκευασμένα δυναμό της Mercedes-Benz προσφέρουν μία οικονομική λύση.

xdynamo_megagiannis.png,qitok=eS_y1_cG.pagespeed.ic.YIHE4Mv3VW

Ένας ανακατασκευασμένος στροβιλοσυμπιεστής Mercedes-Benz αυξάνει την απόδοση ενός κινητήρα σε σχέση με ένα πετρελαιοκινητήρα χωρίς υπερπλήρωση και συμβάλλει στην εξοικονόμηση καυσίμου, αξιοποιώντας πλήρως την ενέργεια των καυσαερίων. Ένα επιπλέον όφελος για εσάς από τους εξολοκλήρου ανακατασκευασμένους και πιστοποιημένης ποιότητας στροβιλοσυμπιεστές Mercedes-Benz, είναι η χαμηλή τους τιμή. 

Με έναν ανακατασκευασμένο στροβιλοσυμπιεστή Mercedes-Benz, γνωρίζετε ότι οδηγείτε με τρόπο ιδιαίτερα οικονομικό και φιλικό προς το περιβάλλον.

xtoyrmpina_megagiannis.jpg,qitok=UVYPJ5JN.pagespeed.ic.Pfi-L_Y5iy

Μία μίζα Mercedes-Benz περιστρέφει τον κινητήρα στις κατάλληλες στροφές εξασφαλίζοντας αξιόπιστη εκκίνηση. Η Mercedes-Benz εγγυάται την αξιοπιστία αυτή μέσω των ποιοτικών προδιαγραφών που επιβάλει στη διαδικασία ανακατασκευής των μιζών. Εξάλλου, εσείς θέλετε να είστε σίγουροι ότι έχετε εξασφαλισμένη κινητικότητα, όπου κι αν βρίσκεστε.

Οι ανακατασκευασμένες μίζες Mercedes-Benz αποτελούν μία οικονομική πρόταση επισκευής που σας εξοικονομεί έως και 50%.

xmiza_megagiannis.jpg,qitok=VvG75B5F.pagespeed.ic.5m8Z50QDOS