Γνήσια ανταλλακτικά

Γνήσια ανταλλακτικά

Γνήσιες μπαταρίες Mercedes-Benz


Οι Γνήσιες μπαταρίες Mercedes-Benz συνδυάζουν τα καλύτερα υλικά με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, και τυπικά παρέχουν 30% περισσότερες εκκινήσεις από ό, τι άλλες μπαταρίες καθώς και αυξημένη διάρκεια ζωής. 

Η μπαταρία του αυτοκινήτου σας παρέχει σταθερή ισχύ σε όλα τα ηλεκτρικά συστήματα, ακόμα και όταν είναι σε αδράνεια. Πολλά από τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του αυτοκινήτου σας, όπως οι αερόσακοι και το σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης (ESP, ABS), βασίζονται στην μπαταρία του αυτοκινήτου σας σε μεγάλο βαθμό και τη καθιστούν εξάρτημα ζωτικής σημασίας. 

Όλες οι μπαταρίες αυτοκινήτων έχουν ορισμένη διάρκεια ζωής. Καθώς μεγαλώνει η ηλικία της μπαταρία σας η απόδοση της μειώνεται Η επιδείνωση αυτή μπορεί να επηρεάσει την ικανότητα του αυτοκινήτου σας για να ξεκινήσει – και μπορεί να επηρεάσει τα ηλεκτρικά συστήματα του αυτοκινήτου σας.

Τιμοκατάλογος Γνήσιων μπαταριών Mercedes-benz

xmegagiannis_antallaktika_0.jpg,qitok=O5cQObCz.pagespeed.ic.f2M3qyXGoL

Επειδή μικροατυχίες μπορεί να συμβούν στο καθένα, επιλέγουμε να είμαστε κοντά σας σε περίπτωση τεχνικής βλάβης, βανδαλισμού ή ατυχήματος. Για τον λόγο αυτό σας επισκέπτεται ο τεχνικός μας στον τόπο της βλάβης για να μπορέσει να διατηρήσει τη κινητικότητα σας. Εάν κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό τότε εμείς θα μεταφέρουμε το αυτοκίνητό σας στο συνεργείο εντελώς δωρεάν και θα φροντίσουμε να σας παρέχουμε ένα όχημα αντικατάστασης εώς ότου διαρκέσει η επισκευή του δικού σας αυτοκινήτου.

Η περιοδικότητα καθώς και οι αυστηρές προδιαγραφές συντήρησης και ελέγχων που έχει θέσει ο κατασκευαστής, μας επιτρέπουν να εγγυόμαστε για την κινητικότητα σας με τρόπο που διασφαλίζεται η πλήρης διαφάνεια και η ικανοποίηση των πελατών μας. 

JJJ

Γνήσια Φρένα Μercedes-Benz


Τα φρένα για τα αυτοκίνητα Mercedes-Benz πρέπει να λειτουργούν σε συνδυασμό με τις τεχνολογίες πέδησης όπως Brake Assist System (BAS) και τα συστήματα ελέγχου πρόσφυσης ASR και ESP. 

Από όλα τα συστήματα που συνθέτουν τη Mercedes-Benz, το σύστημα πέδησης είναι ένα από τα πιο σημαντικά. Για να διατηρήσετε την ποιότητα και την απόδοση του συστήματος πέδησης σας, χρησιμοποιείτε μόνο τα φρένα Mercedes-Benz.

Μαζί με τα τακάκια, οι δίσκοι των φρένων είναι ένα από τα πιο σημαντικά τμήματα του συστήματος πέδησης του αυτοκινήτου σας. Τα τακάκια φρένων της Mercedes-Benz έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν σε αρμονία με τα προηγμένα συστήματα ασφαλείας μας, φέρνοντας εσάς και τους συνεπιβάτες σας σε μια ασφαλή και ελεγχόμενη στάση, σε όλες τις συνθήκες.

Οι δίσκοι των φρένων και τα τακάκια φθείρονται με τη χρήση και μπορούν να επηρεάσουν τις επιδόσεις πέδησης του αυτοκινήτου σας. Για να είστε ασφαλείς, σας συνιστούμε να αντικαταστήσετε τους δίσκους των φρένων και τα τακάκια πριν επιδεινωθεί η απόδοσή τους.

xfrena_megagiannis.jpg,qitok=Nv8k_8nR.pagespeed.ic.fP1uHHEWst

Γνήσια Φίλτρα Mercedes-Benz


Με την πάροδο του χρόνου, κάθε φίλτρο γίνεταιι λιγότερο αποτελεσματικό, δεδομένου ότι σταδιακά φράζει με σωματίδια και ακαθαρσίες.Η αλλαγή των φίλτρων του αυτοκινήτου σας σε τακτική βάση μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο στις επιδόσεις και την κατανάλωση καυσίμου.Τα γνήσια φίλτρα αέρα βελτιστοποιούν την απόδοσή του κινητήρα σας και την ελαχιστοποιούν τοις εκπομπές καυσαερίων.

Το φίλτρο καυσίμου φιλτράρει ακαθαρσίες και εμποδίζει την είσοδο τους στο σύστημα ψεκασμού. Με την πάροδο του χρόνου, το φίλτρο καυσίμου είναι πλήρες και θα πρέπει να αντικατασταθεί για να μην προκληθεί ζημιά στα εξαρτήματα τροφοδοσίας του κινητήρα.

Το φίλτρο τκαμπίνας συλλαμβάνει επικίνδυνες και επιβλαβείς ουσίες από τον αέρα και παρέχει στους επιβάτες του αυτοκινήτου βέλτιστη ποιότητα του αέρα και άνεση κατά την οδήγηση. Η διάρκεια ζωής του φίλτρου επηρεάζεται από παράγοντες όπως το τοπικό περιβάλλον, την ηλικία και τα χιλιόμετρα.

xantallaktika_megagiannis_filtra.png,qitok=iXky9n7q.pagespeed.ic.EZoaI707aQ

Γνήσιοι Υαλοκαθαρηστήρες Mercedes-Benz


Οι γνήσιοι υαλοκαθαριστήρες είναι σχεδιασμένοι για να καθαρίσετε το παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας και να εξασφαλισετε τη μέγιστη δυνατή ορατότητα. Οι γνήσιοι υαλοκαθαριστήρες καλύπτουν την ιδανική επιφάνεια καθαρισμού που έχει ορίσει ο κατασκευαστής. Η απόδοση των υαλοκαθαριστήρων του αυτοκινήτου σας είναι απαραίτητη για την ασφαλή και άνετη οδήγηση. 

Σύμφωνα με τη δέσμευση της Mercedes-Benz με υψηλά πρότυπα ασφάλειας και απόδοσης συστήνουμε να αντικαθίστανται τουλάχιστον κάθε 12 μήνες. 

ΟΙ Mercedes-Benz υαλοκαθαριστήρες είναι σχεδιασμένοι για να ταιριάζουν απόλυτα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας και στο μπράτσο στήριξής τους, ώστε να έχετε την καλύτερη δυνατή απόδοση καθαρισμού και ελάχιστο θόρυβο του ανέμου.

xyalokatharistires_mercedes.png,qitok=-4ywtgxH.pagespeed.ic.eCg_wOPOBW

Γνήσια ανταλλακτικά φανοποιείας


Κάντε την εμπειρία του ατυχήματος να ξεχαστεί γρήγορα! Τα γνήσια ανταλλακτικά φανοποιείας Mercedes-Benz χαρακτηρίζονται απο τα υψηλής απόδοσης υλικά κατασκευής, τις ιδανικές διαστάσεις που θέτει το εργοστάσιο και τον ελάχιστο χρόνο τοποθέτησης.

Προφυλακτήρες, φτερά και καπό είναι λίγα μόνο ήδη φανοποιείας που με τις υψηλές προδιαγραφές τις Mercedes-Benz συνθέτουν την εξωτερική όψη του αυτοκινήτου σας και προσφέρουν τη μοναδικότητα και την αξία που έχει η Mercedes σας διαχρονικά!  

xfanopoiia_megaiannis.jpg,qitok=chwjMPFv.pagespeed.ic.BhgqK420Xy

Γνήσια Παρμπρίζ


Ισχυρή προστασία για κάθε σας ταξίδι! Τα γνήσια παρμπρίζ Mercedes-Benz έχουν εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, όπως η χαμηλότερη ευαισθησία σε ρωγμές και μεγάλη διάρκεια ζωής. H παραμμόρφωση που προκαλούν τα απλά τζάμια μειώνουν την ικανότητα όρασης και διάκρισης των σημάτων καθώς επίσης και τη καθαρή εικόνα του δρόμου. Το επίπεδο ηχομόνωσης είναι διαφορετικό σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έχει θέσει ο κατασκευαστής και ο ήχος του αέρα μειώνεται στο ελάχιστο.

xparpriz_megagiannis.jpg,qitok=3ePgvvfA.pagespeed.ic.qf3tr01bY6