Προϊόντα φροντίδας

Προστατεύστε τo αυτοκίνητό σας απο τις περιβαλλοντικές επιδράσεις διατηρόντας την εργοστασιακή του αξία του!

Μπορείτε εύκολα να προμηθευτείτε τα προιόντα περιποίησης  για να διατηρήσετε την ασφάλεια και την οπτική ποιότητα της Mercedes σας, τόσο στο εξωτερικό και στο εσωτερικό, ώστε να είναι στη λεπτομέρεια και πάλι. Η πλήρης γκάμα προιόντων περιποίησης περιλαμβάνει καθαριστικά και αλοιφές που μπορούν να επιδιορθώσουν  τις ατέλειες του αυτοκινήτου σας.

Περιηγηθείτε στις επόμενες σελίδες και μάθετε πώς μπορείτε να προστατεύσετε, να επιδιορθώσετε και να επαναφέρετε μικρές ατυχίες!

xmegagiannis_antallaktika.jpg,qitok=Z4_wddhv.pagespeed.ic._ZxteEvmZT

Εξωτερική Φροντίδα


Η Mercedes σας έχει διπλό λόγο για να λάμψει. Με τα προιόντα  συντήρησης της Mercedes-Benz διατηρείται άψογα την εξωτερική εμφάνιση και με αυτόν το τρόπο το αυτοκίνητο προσελκύει την προσοχή όλων. Ταυτόχρονα προστατεύετε το αυτοκίνητό σας από δυσάρεστες επιδράσεις από το περιβάλλον.

Για παράδειγμα, πριν από ακραίες καιρικές συνθήκες τα λεπτόκοκκα σωματίδια όπως και η τριβή των ακαθαρσιών με τις εξωτερικές επιφάνειες και τη σκουριά που εγκαθίστανται στο χρώμα, πλαστικό,ή στο χρώμιο και στο γυαλί το φθείρουν . Επίσης μπορείτε να προστατέψετε το αυτοκίνητό σας απο υπολείμματα εντόμων, τα οποία είναι δύσκολο να εξαλειφθούν λόγω της περιεκτικότητας τους σε πρωτεΐνες μετά την ξήρανση.

Το τακτικό και συχνό πλύσιμο και γυάλισμα του οχήματος προστατεύει το χρώμα μόνιμα!

xcare_care_exterior_megagiannis.png,qitok=iafD-nlw.pagespeed.ic.dPtlpfnMwd

Φροντίδα χρώματος


Ακόμη και με την πρώτη ματιά, αυτό που καθορίζει την εμφάνιση του οχήματός σας είναι το χρώμα. Τα προιόντα της Mercedes-Benz σας βοηθούν να το κρατήσετε ολοκαίνουριο και αβλαβή, επειδή το εξωτερικό προστατευτικό περίβλημα του οχήματος είναι σε κίνδυνο από τις κλιματικές συνθήκες και από άλλες επιρροές. Για παράδειγμα, τα περιττώματα των πουλιών. Το ένζυμο που περιέχει η παγκρεατίνη σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα δημιουργεί πολύ ανθεκτική επιστρώση.  Μη στάθμευεται ένα βρώμικο αυτοκίνητο για μεγάλο χρονικό διάστημα στον ήλιο διότι το αποτέλεσμα ενισχύεται από την ξήρανση.

Σε αυτές και σε πολλές άλλες περιπτώσεις, η έγκαιρη χρήση των αυθεντικών προϊόντων φροντίδας βοηθά.Η οπτική αξία και η αξία μεταπώλησης της Mercedes σας επίσης διατηρείται μακροπρόθεσμα. Βασιστείτε στην προληπτική συντήρηση και βέλτιστη προστασία από τη διάβρωση και κρατήστε σε άριστη ποιότητα τη Mercedes-Benz.

xmercedes_megagiannis_gialisma.jpg,qitok=lmUwgBQI.pagespeed.ic.cYEsVv23Dr

Εσωτερική φροντίδα


Υφάσματα, πλαστικό ή δέρμα: Το εσωτερικό της Mercedes σας είναι εφοδιασμένο με υψηλής ποιότητας υλικά. Για να αισθάνεστε πάντα άνετα, υπάρχει μια σειρά από αυθεντικά  Mercedes-Benz προϊόντα περιποίησης. Αλλά δεν είναι μόνο για την εκλεπτυσμένη εμφάνιση και την άνεσή σας αλλά και για την ασφάλειά σας.

Με τα ειδικά μέσα περιποίησης η Mercedes σας παραμένει άθαμπη και ασκίαστη σε κάθε κατάσταση. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι όλα τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την Mercedes σας – ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για το εσωτερικό ή εξωτερικό, το καλοκαίρι ή το χειμώνα. Μέσω της χρήσης των επιλεγμένων πρώτων υλών, τα προιόντα έχουν αποτέλεσμα μακράς διάρκειας και ταυτόχρονα είναι απαλά με τα υλικά του αυτοκινήτου σας και φιλικά προς το περιβάλλον.

xpassengercars_servicesandaccessories_genuine_car_care_products_interior-products_overview_715x230_02-2013.jpg,qitok=H0ogRwcm.pagespeed.ic.w_c7Ns5IdO