Ελαστικά

Επιδόσεις, Άνεση και Aσφάλεια 

Παρέχουμε επιλογές ελαστικών σε όλα τα εγκεκριμένα μεγέθη για να καλύψουμε τις ανάγκες όλων των οχημάτων Mercedes-Benz. Εκτός από τις ανταγωνιστικές μας τιμές, τα κύρια κριτήρια επιλογής και διάθεσης τους στους πελάτες μας είναι, η εξαιρετική οδηγική εμπειρία με χαρακτηριστικά όπως καλύτερο χειρισμό για βρεγμένο ή στεγνό οδόστρωμα, σταθερότητα, διάρκεια ζωής πέλματος, ακουστική, άνεση και αντίσταση κύλισης. Η πολυετή πείρα μας στα οχήματα της Mercedes-Benz μας έχει δείξει ότι το ελαστικό είναι ο σημαντικότερος παράγοντας στην ασφάλεια και την ποιότητα κύλισης του οχήματός σας.

xmercedes-benz_megagiannis_tyres.jpg,qitok=GyEPz0UY.pagespeed.ic.ISYkulUbT_

Τόσο γρήγορο όσο και στο φρενάρισμα!

Επειδή έχουμε δοκιμάσει και εμπιστευόμαστε την έγκριση πρώτης τοποθέτησης απο την Mercedes-Benz σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα ελαστικά Continental, Michelin και Pirelli. Τα κύρια τεχνικά χαρακτηριστικά είναι:

  • Απόλυτη ακρίβεια στην οδήγηση.
  • Κορυφαίο κράτημα και ευστάθεια στις στροφές.
  • Μικρές αποστάσεις φρεναρίσματος σε βρεγμένο και στεγνό οδόστρωμα.
  • Βέλτιστη ανταπόκριση στις διαφορετικές απαιτήσεις του εμπρός και του πίσω άξονα. 

Δείτε αναλυτικά τα κύρια χαρακτηριστικά των ελαστικών στις επόμενες σελίδες και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σας.

xlastixa_megagiannis.jpg,qitok=QWpf9F_M.pagespeed.ic.n01Ivu1deu

Απόλυτη ακρίβεια στην οδήγηση


Οι μοναδικές, στιβαρές λωρίδες του πέλματος, τα δεμένα μεταξύ τους μπλόκ του πέλματος και τα ασύμμετρα νεύρα του πέλματος, διασφαλίζουν τη βέλτιστη διαμήκη ακαμψία στο ελαστικό και τη μειωμένη σχετική κίνηση στο πέλμα. Αυτό σημαίνει ότι οι δυνάμεις οδήγησης μεταδίδονται κατευθείαν στο οδόστρωμα.

xmercedes_benz_megagiannis_tyres_sale.jpg,qitok=mjASrfOM.pagespeed.ic.18zLMiBauR

Κορυφαίο κράτημα και ευστάθεια στις στροφές


Ο σχεδιασμός με μακρομπλόκ στον εξωτερικό ώμο και οι μονοκόμματες κεντρικές λωρίδες διασφαλίζουν ότι το ελαστικό θα προσαρμόζεται τέλεια στην επιφάνεια του οδοστρώμματος. Ειδικά στις γρήγορες στροφές, η επιφάνεια επαφής αυξάνεται. Ο οδηγός δέχεται εξαίρετη ανταπόκριση όταν πλησιάζει σε οριακές συνθήκες και το ελαστικό προσφέρει κορυφαίο κράτημα με μέγιστη ευστάθεια.

xmegagiannis_elastika_tyres.png,qitok=W809Sk61.pagespeed.ic.OtD_zGVsS5

Βέλτιστη αντίσταση κύλισης μέσω βάσης και εξωτερικής επιφάνειας πέλματος


Τα δύο συστατικά  πέλματος, το εξωτερικό πέλμα και η βάση, συμπληρώνουν την ισορροπημένη σχεδίαση του μείγματος και διασφαλίζουν το καλό κράτημα στο βρεγμένο δρόμο, προσφέροντας ταυτόχρονα μικρές αποστάσεις φρεναρίσματος και μειωμένη αντίσταση κύλισης. Η εξωτερική πλευρά, παρέχει το καλό κράτημα στο βρεγμένο δρόμο και τις μικρές αποστάσεις φρεναρίσματος, ενώ η βάση, στο εσωτερικό μειώνει την αντίσταση κύλισης. Μαζί επιτυγχάνουν  μεγαλύτερη θετική πρόσφυση στο οδόστρωμα και διατήρηση της κινητικής ενέργειας, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν υψυλή οδική ασφάλεια.

xelastika_megagiannis.jpg,qitok=RoGuqf3E.pagespeed.ic.r8QdJywkC6