Μικροεπισκευές

Καταπολεμήστε τα σημάδια της καθημερινής φθοράς

Υπάρχουν κάποιες ζημιές για τις οποίες πονάμε εμείς περισσότερο από το αυτοκίνητο: μικρά σημάδια στο εξωτερικό και το εσωτερικό που πολύ απλά είναι αναπόφευκτα στη διάρκεια ζωής του οχήματος. Σε πολλές περιπτώσεις, οι ζημιές αυτές διορθώνονται πολύ εύκολα – και χωρίς να απαιτείται η αντικατάσταση ολόκληρων εξαρτημάτων. Με νέες τεχνικές SmallRepair σας δίνουμε τη δυνατότητα να επισκευάσετε μικρά βαθουλώματα στη λαμαρίνα ή ζημιές στον προφυλακτήρα γρήγορα και πάνω απ’ όλα, σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές. Και φυσικά με την πιστοποιημένη υψηλή ποιότητα της Mercedes-Benz.

Περιηγηθείττε στις επόμενες σελίδες, δείτε αναλυτικά το πλήθος των επισκευών που καλύπτουμε και επικοινωνήστε με κάποιο τεχνικό μας σύμβουλο για το κόστος αποκατάστασης. 

x0010.png,qitok=8zJA6l7O.pagespeed.ic.1dOXR-Zz9o

Μικροεπισκευές Προφυλακτήρα


Οι προφυλακτήρες των αυτοκινήτων αποτελούνται απο υλικά που παρέχουν ελαστικότητα. Ωστόσο σε αρκετές περιπτώσεις λόγω της αυξημένης πίεσης κατα την επαφή τους με άλλα αντικείμενα παρατηρείται ράγισμα σε σημεία ή ακόμα και σπάσιμο. Θεωρούμε την επισκευή πιό προσιτη οικονομικά και σας τη προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Λόγω του ιδιαίτερου σχεδιασμού του προφυλακτήρα οι οπές και το σχήμα τους επιτρέπουν την μερική βαφή της επιφάνειάς του. Ακόμα και όταν παρατηρείται σπάσιμο ή ράγισμα, είναι επισκευάσιμο! Με τις νέες τεχνικές συγκόλησης μερών μπορούμε να το επαναφέρουμε εύκολα και οικονομικά.

xsmallrepair_bumper.png,qitok=C98EFD-r.pagespeed.ic.5_5DZlge5w

Μικροεπισκευές μεταλικών επιφανειών


Αρκετές εξωτερικές μεταλικές επιφάνειες όπως οι πόρτες και τα φτερά αποκτούν με τη πάροδο του χρόνου μικροχτυπήματα που επηρεάζουν την αισθητική ολόκληρου του αυτοκινήτου. Για αυτές τις περιπτώσεις και όχι μόνο, χρησμοποιούμε μεθόδους επισκευής και βαφής που ταιριάζουν καλύτερα με τις δικές σας ανάγκες. Βαθουλώματα ή ακόμα και γδαρσίματα είναι εφικτό να επισκευαστούν χωρίς να βαφτεί ολόκληρη επιφάνεια παρα μόνο η ζημιά. 

xsmall_repair_fender.png,qitok=d5SsjWZg.pagespeed.ic.EITpEc8Pd5

Βαφή ζαντών


Οι ζάντες του αυτοκινήτου αρκετές φορές έρχονται σε επαφή με το πεζοδρόμιο ή κάποιο αντικείμενο που μπορεί να μην είδαμε κατα την οδήγησή μας στο δρόμο. Οι γραντζουνιές και τα χτυπήματα που προκαλούνται είναι αρκετά για να διαφοροποιήσουν την εικόνα της Mercedes σας απο το υπόλοιπο σύνολο. Η βαφή της ζάντας είναι μια γρήγορη διαδικασία και αρκετά οικονομική. Το αποτέλεσμα που θα αποκομίσετε θα σας ενθουσιάσει με το ίδιο με την αγορά νέων!

xwheell.jpg,qitok=vj4nFRhY.pagespeed.ic.jR8UJD8rYl