Διάγνωση βλαβών

Η σωστή διάγνωση της βλάβης θα σας αποτρέψει από την αντικατάσταση τυχαίων εξαρτημάτων εξοικονομώντας σας χρόνο και χρήμα!

Η ομάδα μας είναι πιστοποιημένη από την Mercedes-Benz , συμμετέχει ενεργά στα εκπαιδευτικά σεμινάρια του κατασκευαστή με θεωρητικές και πρακτικές ασκήσεις.

Υποχρέωση μας είναι να σας προστατέψουμε από την αντικατάσταση ενός εξαρτήματος όταν για την δυσλειτουργία του ευθύνεται κάτι άλλο!

Πώς?

Τα σύγχρονα διαγνωστικά συστήματα της Mercedes-Benz και οι εκπαιδευμένοι ηλεκτρολόγοι μας μπορούν και ελέγχουν τη δυσλειτουργία που έχει προκληθεί. Ανάλογα με το βαθμό δυσκολίας της διάγνωσης η σειρά και η μεθοδολογία των ελέγχων που πραγματοποιούνται διαφέρουν.

Για τον λόγω αυτό σας ενημερώνουμε για τους ελέγχους που πρόκειται να κάνουμε στο αυτοκίνητό σας καθώς και για το χρόνο που απαιτούν.

xmercedes_benz_megagiannis_diagnosis.jpg,qitok=l0h3cYUK.pagespeed.ic.7fXyEH4lNx

Πόσο στοιχίζει μια διάγνωση?

Το κόστος της διάγνωσης εξαρτάται σε αρκετό βαθμό από το βαθμό δυσκολίας και το χρόνο που απαιτείται για να διενεργηθεί.  Στοχεύοντας στην πλήρη διαφάνεια και την ικανοποίηση των πελατών μας έχουμε κατηγοριοποιήσει τις εργασίες διάγνωσης σε δύο στάδια.

Σαν πρώτο στάδιο θεωρούμε τον αρχικό έλεγχο με το διαγνωστικό σύστημα star diagnosis  και την εκτύπωση της μνήμης βλαβών που έχουν καταγράψει οι εγκέφαλοι του αυτοκινήτου. Το κόστος του αρχικού ελέγχου δεν ξεπερνάει τα 20 ευρώ.

Εφόσον η φύση της βλάβης απαιτεί περισσότερους ελέγχους και μετρήσεις, ο χρόνος καθώς και το κόστος αυτών προσυμφωνείτε από τον τεχνικό μας σύμβουλο.   

xdiagnosis.png,qitok=5Kx9LlBj.pagespeed.ic.ObvkJLur29