Επισκευή

Για εμάς επισκευή μηχανικών μερών σημαίνει εγγύηση και λειτουργικότητα.

Η τεχνογνωσία και ο τεχνολογικός εξοπλισμός δεν είναι αρκετά για να επισκευαστεί ένα μηχανικό μέρος ποιοτικά. Η αφοσίωση και η μεθοδικότητα κατά τη διάρκεια της επισκευής είναι δύο λεπτομέρειες που καθιστούν την επισκευή αξιόπιστη και λιγότερη δαπανηρή.

Στο χώρο μας διαθέτουμε τεχνικούς συστημάτων, εκπαιδευμένους από τον κατασκευαστή  που ειδικεύονται μόνο στις επισκευές μηχανικών μερών. Κύριο μέλημα μας δεν είναι μόνο η αποκατάσταση της ζημιάς αλλά και η ενημέρωσή σας σχετικά με την προέλευσή της.

Οι τεχνικοί μας μπορούν να σας συμβουλέψουν για την ορθότερη λειτουργία του οχήματός και την αποφυγή ενδεχόμενης μελλοντικής δυσλειτουργίας.

ezgif.com-webp-to-jpg (1)

Κινητήρας-Κιβώτιο ταχυτήτων-Διαφορικό

Η επισκευή ενός συγκροτήματος δεν είναι αρκετή εάν δεν εξακριβωθεί η αιτία της βλάβης που προκλήθηκε. Θεωρούμε αρκετά σημαντικό κατά τη διάρκεια της επισκευής να ελέγχουμε λεπτομερώς τα εξαρτήματα, να προτείνουμε λύσεις που στοχεύουν στη μείωση της δαπάνης και να δεσμευόμαστε για το χρονοδιάγραμμα αποκατάστασης της ζημιάς. Τα κύρια αυτά σημεία στοχεύουν στη δική σας εξυπηρέτηση και στην εγγύηση της επισκευής που σας παρέχουμε.

Μικρό-εξαρτήματα. 

Σας προτείνουμε την επισκευή κάποιου μηχανικού μέρους όταν η αντικατάστασή του καθίσταται ασύμφορη και επιδέχεται επισκευής. Η εμπειρία μας και οι απαιτήσεις της καθημερινότητας μας απέδειξαν ότι μόνο με αυτό τον τρόπο χτίζονται οι σχέσεις εμπιστοσύνης!
xmegagiannis_episkeyes.png,qitok=7NEdMY4T.pagespeed.ic.ATWpRRbXXa